Advies in vier stappen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipi sicing elit eiusmod.

Vragen over mijn diensten whatsapp mij via

Oriëntatie & kennismaking

Het eerste gesprek is vrijblijvend om te kijken waarvoor je ons benaderd hebt en wat we voor je kunnen betekenen. Je ontvangt algemene informatie, onze dienstenwijzer, de vergelijkingskaart en een maximaalberekening op het huidige inkomen. Daarna kun je beslissen of je verder gebruik wilt maken van onze diensten, en we kunnen indien gewenst een oriënterend rapport verstrekken.
Heading titel hier plaatsen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipi sicing elit, eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore menim.

Inventarisatie, adviesgesprek en analyse

Na het eerste gesprek gaan wij een grondig onderzoek uitvoeren, waarbij we ingaan op je financiële situatie, wensen en doelen, kennis en ervaring op financieel gebied en uiteraard ook de mate waarin je bereid bent risico’s te nemen. 

Aan de hand daarvan stellen we een klantprofiel dat als basis dient voor een gedegen en passend advies.

Wij zullen je informatie verstrekken over de in de markt beschikbare passende financiële constructies en financiële producten van diverse aanbieders. 

 Ons advies wordt schriftelijk samengevat en uitgebreid met je besproken en toegelicht, zodat je altijd inzicht hebt in de consequenties van de financiële beslissing die je gaat nemen.

Ook als je elders advies hebt gekregen en behoefte hebt aan een second opinion, ben je bij ons aan het juiste adres.

Bemiddelen

We hebben uitstekende contacten met een groot aantal aanbieders van financiële producten. Als je bij die aanbieders een product wilt aanschaffen, kunnen wij deze bemiddelingsrol voor je vervullen. We helpen je bij het aangaan van overeenkomsten tussen jou en de financiële instelling naar keuze. Daarnaast onderhouden we namens jou de contacten met de leveranciers van deze financiële producten.

Voor bemiddeling is een gedegen en passend advies altijd het uitgangspunt. Het is immers belangrijk dat je een product aanschaft dat bij je situatie past. In de meeste gevallen zullen wij het advies hebben opgesteld. Het is echter ook mogelijk dat wij bemiddelen op basis van een advies dat een andere adviseur heeft opgesteld.

Video bekijken

Nazorg

Wij zijn we je ook van dienst nadat je een product hebt aangeschaft. Dat kan bijvoorbeeld gaan over een aanpassing van het product vanwege gewijzigde omstandigheden (einde relatie, verhuizing, verbouwing, overlijden, erfenis etc.). Maar ook als het gaat om vragen over de lopende lening, renteverlengingen, verpandingen en aflossingen. Door middel van een beheerovereenkomst maken we daar afspraken over met jou.

Hypotheekverstrekkers

Van Erven Verzekeringen werkt samen met een groot aantal banken, verzekeraars en een inkoopcombinatie zodat wij onze onafhankelijk advies kunnen geven. Hieronder zie je een aantal partijen waarmee wij werken.