Financiële Planning

Vragen over mijn diensten whatsapp mij via

Wie aan financiële planning doet, zal zijn doelstellingen en dromen realiseren!

Met het invullen van uw DroomBoek bent u een stap dichter bij het verwezenlijken van uw wensen, doelen en dromen. Bent u er klaar voor om aan de slag te gaan uw levensdoelen ook werkelijk te verwezenlijken?

Heb je vragen of advies nodig? Aarzel niet en stuur me direct een WhatsApp-bericht voor snelle ondersteuning!

Waarom financiële planning?

Weinig mensen hebben de beschikking over een eigen persoonlijk financieel planner. Dit is jammer, want eigenlijk heeft iedereen – rijk, arm, oud en jong – recht op een deskundig en objectief advies dat uitmondt in een geïntegreerd financieel plan. 

Het ontbreken van deze geïntegreerde financiële dienstverlening is namelijk de reden waarom veel mensen financiële producten kopen die zij eigenlijk niet nodig hebben. Of financiële risico’s nemen die niet bij hen passen. 

Het afstemmen van producten op de daadwerkelijke wensen en doelen van een klant zorgt voor een overzichtelijke en gezonde financiële huishouding. Herkent u zich in bovenstaande, dan is financiële planning iets voor u!

Video bekijken

Financiële planning

a. inkomensplanning (te denken valt aan het overhevelen van inkomen naar de toekomst, het voorzien in de oude dag of zorg van nabestaanden).

b. vermogensplanning (de nadruk ligt op de structurering van het vermogen. Afhankelijk van de persoonlijke eisen en wensen wordt het vermogen belegd bij een voor u passende vermogensbeheerder. Wij helpen u een keuze te maken uit de tientallen vermogensbeheerders die er zijn).

c. nalatenschapsplanning (het regelen van de vermogensoverdracht naar de volgende generatie op fiscaal gunstige en ethisch verantwoorde wijze. Dit kan via het huwelijksvermogensregime, via schenkingen of via testamentvoorzieningen).

d. integrale financiële planning (bestaat uit combinatie van inkomens-, vermogens-, en nalatenschapsplanning) is een continu proces met als doel het beantwoorden van al uw financiële vraagstukken en het realiseren van uw  belangrijkste wensen en doelstellingen op de korte en lange termijn.

Naast financiële planning, kunt u bij ons terecht voor deeladvies op het gebied van

2. Advies op gebied van huwelijksvermogensrecht en erfrecht (onder andere passende inrichting huwelijkse voorwaarden en testamenten)

3. Selecteren vermogensbeheerder Eerst financiële planning, dan pas beleggingsadvies of vermogensbeheer. In het financieel plan komt onder andere naar voren hoeveel rendement u nodig hebt om uw doelstellingen te realiseren. Stel dat beleggen een manier is om uw doelstellingen te realiseren, dan helpen wij u met het zoeken naar een passende vermogensbeheerder uit de vele tientallen die er zijn.) . Op deze manier kan ik waarborgen dat de beleggingsstrategie en het hierbij verwachte rendement en risico naadloos aansluiten bij uw persoonlijk financieel plan. Zo weet u dat u nooit te veel of te weinig beleggingsrisico loopt en tot slot geeft een gedegen financieel plan u financiële rust iets waar niet alleen u, maar veel mensen bewust of onbewust heel gelukkig van worden.

4. Analyse oudedagsvoorzieningen (hoe het beste een oudedagsvoorziening op te bouwen, hebt u geld genoeg om oud te worden?)

5. Financieren / hypotheken (welke hypotheekconstructie past optimaal binnen uw financieel plan).

6. Verzekeringen (hoe passen deze optimaal binnen uw financieel plan).

7. Fiscale oplossingen (fiscale constructies ter besparing van belastingen).

Wat zijn de kosten?

Werkzaamheden & Prijs

Financieel plan particulieren

Richtprijs tussen € 2.750,- en € 3.750,- (afhankelijk van de complexiteit)

Integrale financiële planning ondernemer

richtprijs tussen € 3.750,- en € 5.750,- (afhankelijk van de complexiteit)

Up-to-date houden financiële planning en financieel plan particulieren

vanaf € 1.350,- p.j.

Up-to-date houden financiële planning en financieel plan ondernemers

vanaf € 1.750,- p.j.

Deeladviezen particulieren

vanaf € 1.250,-

Deeladviezen ondernemers

vanaf € 1.750,-

Uurtarief particulieren

€ 165,-

Uurtarief ondernemers

€ 225,-